Značka: Ajala

Bean to bar čokoláda - Tanzanie (Bio)

150 Kč
Skladem (3 ks)
ORIGINALITA & AUTENTIČNOST VÝROBKŮ
ORIGINALITA & AUTENTIČNOST
protože na detailech záleží
ŘEMESLNÉ RUKODĚLNÉ VÝROBKY
RUČNĚ DĚLANÉ
řemeslné výrobky

Popis produktu není dostupný

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Ajala Chocolate je brněnská čokoládovna, která od roku 2014 tvoří čokoládu s respektem k přírodě, lidem i tradici. Jejich filozofií je návrat k pravé chuti kakaa – k čokoládě, která je výživná, voňavá a nabitá životní energií.

Ajala vyrábí čokoládu metodou bean-to-bar – tedy od kakaového bobu po finální tabulku. Používají výhradně kvalitní kakaové boby z Latinské Ameriky, které poctivě praží, melou a míchají jen s nerafinovaným třtinovým cukrem. Žádné emulgátory, umělá aromata ani zbytečné přísady – jen čisté kakao a láska k řemeslu.

Název Ajala znamená v mayském jazyce „probouzející se“ – a přesně taková je i jejich čokoláda. Probouzí smysly, radost i vděčnost za dary Země.

Každá tabulka je tak víc než jen sladkost – je to rituál, návrat k přirozenosti a propojení s příběhem kakaovníku.